Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarstress




Är detta livet
mitt liv?

Är dessa steg
mina egna
steg?

Är sommaren redan här
jag har ju knappt
börjat längta?

Är vinden god eller ond
och hinner jag
hinner jag
hinner jag

andas

mellan
varven?





Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner stressen i din dikt, bra skrivet. Precis så här är det.
2012-07-18

    Tea Alex
Du hinner andas. Sätt dig ner på en gräsmatta i en park, eller lägg dig ned raklång på en medtagen filt. Bara sitt där. Bara andas. Stäng av ljudet på mobilen. Ge dig själv möjligheten.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP