Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spritter...




Det spritter i kroppen
vill bara ha den där känslan

den goa känslan
av
frid

men den verkar ta tid

Jag får aldrig fokus på nått
förrän ögonen vandrar vidare

Men
sån är jag

Varför skulle jag förändras
just denna vackra
natt?

Ur alltihop...
kalla det gärna kaos...
brukar nån liten stackars blomma ändå våga smyga sig upp

ur den hårda myllan

Men
jag vill ju ha mer

vill att själen ska våga flyga
ge mig mer resultat




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-18 00:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma, fina tankar!
2012-07-18

  ULJO
Skön känsla du förmedlar
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP