Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som en tom mailbox till exempel...


Utan ord...


Den saknad som svider värst
Är den
Som ingen ser
Som ingen vet

Och de ord
Som jag minns bäst
Som gjort mest ont inuti
Är orden
Som aldrig kom...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 264 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-07-18 07:39



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Det är så hårt att inte få svar.. Du beskriver det så bra.
2012-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...
2012-07-18

  bittemi VIP
Ja precis så är det! Bra formulerat
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT