Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om människorna ändå kunde sluta upp att vara så falska


och hålla på att ljuga för varann

en och annan nödlögn

skulle göra hela skillnaden då sanningen ändå kommer fram

i slutändan

När lögnen och falskheten till slut ändå bara poppar upp till ytan

För om de slutar upp med det så vill jag tro att de alla kommer

att kunna komma varandra

bra så mycket närmare

Och då man faktiskt kan hitta en och annan god människa

på vägen som är helt sann

En som man mer än gärna vill ha till sin vän...

Ken Cassel
18/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-18 16:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant skaldat det finns alltför mycket
falshet
2012-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Du har så rätt...bra skrivet.
2012-07-18

  Kungsfågeln
Instämmer!
2012-07-18

  aol
bra sagt , falskhet är dåligt,
2012-07-18

    ej medlem längre
Sweet words
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel