Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just i detta nu.....


Transpiration utan inspiration !

Transpiration utan inspiration !

varför skriva överhuvud ?

låta tangenterna skonas
för utan fascination
finns ingen metod


Svett utan vett !

finns nå´t annat sätt
att nå skrivandets zenit ?

kanske ändå man kan nå dit
ibland formeras orden
utan att man vet var
de tar sin väg


Ett slött och trött skapande
är ändå.. ett skapande
på ytan skrapande
men inget efterapande !



Patetiska plattityder (?)

är ,ändå, attityder

vad de än antyder

något de betyder



Deformerade kreationer
kan ha ett visst värde
t o m de "lärde"
har situationer
då de tappar fotfästet
eller suveräniteten
och det är INTE avlägset
på den här planeten !


Så att skriva går väl oftast

inte alltid softast

men ändå ej så kasst

om inte alltid vasst........


-----











Bunden vers av Mats Henricson
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 20:12



Bookmark and Share


  poetryGirl
ja, ibland har man ingen inspiration...men den återkommer
2012-07-18

    ej medlem längre
Broder, citera DESCARTES,

"cogito ergo sum",


sa han.


Du kan ju alltid hävda:

"Monsieur EMMÅÅÅ, c ´est
un artist!"
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska