Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla tunt



Låt ljuset släppas igenom
när du målar din bild

måla med lätta drag

låt färgerna vara transparenta
så att bakgrunden
reflekteras i ditt ansikte




Fri vers av bittemi VIP
Läst 1647 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-19 07:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sååå vackert sagt och tänkt *gillar och gillar mycket*
/kram
2012-08-09

  EmelyB
jätte fin. jag måste säga att jag verkligen blir berörd av den här dikten
2012-08-07

  EmelyB
jätte fin. jag måste säga att jag verkligen blir berörd av den här dikten
2012-08-07

  Sanna i badet VIP
Härlig ömhet i orden. Lätta som dun och tunna lager färg.
2012-08-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så fina text!
2012-07-20

    ej medlem längre
Fin uppmaning och
mäktigt slut
2012-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Precis så...
2012-07-19

    ej medlem längre
Så ljuvligt vackert ...

Människa i symbios ...
2012-07-19

    ej medlem längre
vacker nyans! *
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP