Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsfukt

 

jag gråter

över din hud

 

din trötta kropp

suger i sig fukten

sältan

 

blir en bägare

för samlingar av fördämda tårar

låter allt falla ned

 

jag vill gråta mer,

din skål

är så vackert

djup

 

där min gråt

famnas vaken nu

jag sköljer gråt

ur livsskårors

dimmor

 

det känns som jag fryser

mot dina varmspruckna ögon

där varm gråt

fortsätter rinna

 

jag vill

din läkning

din sorg fri

 

jag kan bada i min gråt nu

 

det blev

en havsvik

med skimrande himmel

skvalpande vatten

längs horisontens blå

förgreningar

 

mina ögon ser turkosa ut när jag gråtit

 

vet du det




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-19 16:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vackert framfört
2012-07-19

    ej medlem längre
"jag sköljer gråt
ur livsskårors
dimmor"
Mycket vackert.
Sinnligt och ömsint.
2012-07-19

  träsnidaren
Det där sista i kursivt, en sådan fin avslutning, på en mycket gripande text!
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter