Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgångsdikt

Vidriga tanke, kom smält mig till sängs
Sjung mig flera gånger till sömns
Jag räknar våra spår
som vi ristat ikväll
de timmar som vi slagits ihjäl

Själv går jag vilse i rundgångsdikt
referaten tar slut till en början
De rader som står kvar
är de dagar som är kvar
De nätterna ses vi igen




Bunden vers av Johannes Lindgren
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-19 18:59



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
sårad känsla.....sår i själen...hör dina ord som talar
2012-07-24

  träsnidaren
Texten är väldigt rytmisk. Sjungande och väldigt vacker.

"Själv går jag vilse i rundgångsdikt
referaten tar slut till en början"

Mycket snyggt fångat!!
2012-07-20

    born-on-a-train
otroligt bra text.
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem