Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer

Jag drömmer om dagar
då varje linje
i min utsträckta hand
ska vara din blindskrift
att navigera efter
Att det sköra
som spinner som kattungar
i mig
ska fortplanta sig som hjärtslag
i dig
så att också du
ska orka bära längtan





Fri vers av surface to air
Läst 575 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-07-23 01:18



Bookmark and Share


  alvan
En underbar önskan... Vilka ömma ord!
2012-07-24

  Linda CH VIP
Mycket fin!
2012-07-23

    ej medlem längre
ömsint, vacker text!*
2012-07-23

    ej medlem längre
Mycket vackert.
2012-07-23

  in effigie VIP
underbar från ett vackert hjärtas djup...
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air