Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkar vara i tiden nu, det förekommer ju överallt ! Självklart kommer satiren väl till pass.....


"Nonchalera Mera !"

Nonchalera Mera !

Dissa !

på en del man pissa ´!



Titta åt annat håll !
Blunda !

Precis som Hitlertyskland
"Arbetsläger", pyttsan !


Man hör INTE sanningen
den finns inte
INGEN bryr sig


Och denna förvandlingen
skamlig e ´
VEM styr den ?


Överallt och vemsomhelst
kan drabbas
"Inte värt man gnabbas,.."


Yttrandefrihet , asch ,VADÅ ?
INTE heller !


Demokrati ? Skitsnack !
På packet, håll PLI !!!!


ÖVERHETEN !
LITA på dem !

Annars.......!
Hamnar Ni i kläm............


SÅ börjar det bli, 2012 !
ja, nu GUNGAR våra "golv"...................

--------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 14:38



Bookmark and Share


  poetryGirl
Börjar bli rädd för valåret! Allt så hatiskt redan nu...
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska