Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans i vind

 

 

En spelande skugga på solbelyst klippa

 

Björken bugar och

 

niger graciöst i vindens fång

 

Spänstig speglar den sin vajande skönhet

 

i fjordens mörkblå

 

gåtfulla djup

 

 

© Linda C Hansson  




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2012-07-23 17:33



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Fin beskrivning och poesi av ett fångat intryck!
2012-10-03

    Birgersdotter VIP
Fint
2012-08-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar illustrering
2012-08-13

  Ninananonia VIP
Naturskönt :)
2012-08-07

  Chawa VIP
Leende underbartvacker beskrivning som bländar!
2012-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...
2012-07-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna ljuvliga text!
2012-07-29

    ej medlem längre
Vacker ordbild i bilden där..
2012-07-27

  bittemi VIP
Skönt och stämningsfullt målar du Med dina ord!!
2012-07-25

  Eva Helene VIP
Mjuk, melodisk och SÅ vacker naturlyrik!
2012-07-25

  Bo Himmelsbåge
... stämningsfull bild ... en gnistrande mystisk spänning mellan den vita gracila björken och fjordens mörka djup ... Tack Linda ...!
2012-07-24

  Anya VIP
Mycket vacker naturalism. Jag går bredvid i den vackra skärgården.
2012-07-24

  Quasimodo
Ödmjuk närvaro och uppmärksamhet för de mirakel vi får ta del av i varje dag och stund!!
2012-07-24

    ej medlem längre
Så skön och stämningsfull naturbild!
2012-07-24

  Heikki Hellman
Det ligger i din natur, ditt varumärke, att kunna beskriva naturlivet skickligt i små detaljer. Hälsar dig med en önskan om en fullkomlig sommar!
2012-07-24

    ej medlem längre
Härlig naturlyrik...älskar denna
2012-07-23

    ej medlem längre
Väldigt vackert målar du både bilder och känslor i läsarens ögon.
2012-07-23

    ej medlem längre
Vackert skaldat Linda!

"Spänstig speglar den sin vajande skönhet

i fjordens mörkblå gåtfulla djup"




2012-07-23

  L I V
naturlyrisk skönhetspoesi
2012-07-23

    ADI Nehlin
vackert..tyckte om
2012-07-23

  aol
underbar poesi vännen,
2012-07-23

  aol
underbar poesi vännen,
2012-07-23

    ej medlem längre
vajande, vacker text! *
2012-07-23

  Änglaögon
Du lyckas som alltid då du tar i pennan fånga en alldeles speciell stämning. Fin skildring och en fin bild dessutom.
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP