Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan världen vaknat

Innan världen vaknat
vill du möta mig då?

Du och jag,
bara vi två,
bland regntunga moln.

Sökandes
de vises sten.




Fri vers av soulRebel_
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-02-06 15:40



Bookmark and Share


  Rar
tjaa..varför inte? :)
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_