Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela livet blir vi bedömda,betygsatta och placerade i olika nivåer......, på gott, men allra mest, på ont.....


Bedömarna !

Bedömarna !

tittar på oss under lupp
tränger in i vårt huvud

de utsätter oss för tester
inga lätta grejer

men VEM ger dem rätten ?
Att sätta betyg på oss
varför har DE rätt ?

VEM har bestämt att
SÅ SKA det vara ?
INTE vi !
Men dom !
DOM däruppe
som ser ner på oss

Vi SKA vara deras slavar
DET ville de helst
och BRÅKAR vi
så ÅKER vi

En fot i ändan
om man klagar mycket
"En säkerhetsrisk"
är vad DE tycker !

Jag vill INTE det !
fast man ju måste......
annars... no job
SÅ är de då de´..........

Men.. OM ALLA VI
därnere
INTE acceptera´t
DÅ fick DE "på moppe" !

-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-23 22:24



Bookmark and Share


  poetryGirl
Sant! jag är verkligen oroad över utvecklingen!
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska