Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen äger mig

en droppe
faller mot spegeln
av vattnets asfalt
jag avlägsnas
jag inser
hur viktigt
det är
att förstå
att spränga
alla barriärer
men älska dig
i den
du är




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin