Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven

Löv,
minnen som viner runt
om hösten.
Den sista solstrimman,
det sista året.

Vinröda flagor
av stelnat guld,
gnistrar
som smaragder
på ett svartnat kol.

En sista glimt
innan mörkret
slår till.




Fri vers av soulRebel_
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-02-06 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_