Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid vägs ände

När den svarta korpen
Landar på din axel
Så torka dina tårar
Den du har väntat på
Den är nu är här
Slut är dina vårar
Och slut är dina vintrar
Så min vän,
Torka dina tårar
Här, vid vägs ände
Där pioner blomma
Och ingen återvändo
Längre finnes.




Fri vers av soulRebel_
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-02-06 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_