Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatts mardröm

Solskuggor fångar dig
månsken lockar
midsommardans
blomsterkrans
du rör dig i cirklar
som i trans
blommor plockas
för din dröm
en sort för var
sprucken söm
när du in i
drömmen försvann
sant du glömde
vem som en gång
verkligt ditt hjärta vann




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-03 19:10



Bookmark and Share


  aol
berörande vacker dikt,
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter