Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag går hemifrån


så ser jag alltid till att jag inte har glömt bort någonting

som jag bara måste ha med mig ut

Så som plånbok, mobil, nycklar och en stor skopa kärlek

Jo, för jag vet ju numera om att det inte huvudet klarar av

får man istället ha i benen

då man måste gå tillbaka hem igen

Så det som inte huvudet klarar av får kroppen lida för

Men det är väl bara som det sig bör, antar jag

om man är allt för glömsk,trög

eller trött i huvudet


Men visst händer det än idag att jag glömmer bort saker

och ting

innan jag går hemifrån

Men då som oftast när någon utifrån ringer och stressar på

Ringer en gång, ringer två

När de ringer och stressar på mig den tredje gången

så brukar jag ryta ifrån

Nu får du väl allt ta och lugna ner dig lite

dit dumma fån

För under de här gångerna som du har ringt och stressat

på mig

så hade jag säkert redan hunnit varit där hos dig

för längesen

Så sluta nu genast att stressa upp mig, min annars

så goda och kära vän

För annars så kommer jag bara att glömma bort

det ena och andra

Mer än hälften

Och då jag ändå måste gå tillbaka hem igen, för att jag råkar

att ha

glömt bort mobilen...

Ken Cassel
24/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-24 14:49



Bookmark and Share


  Magica VIP
Teknikens underbara värld...tänk den tiden då man inte hade mobil, på ett sätt skönt! Det skapar stress att alltid vara tillgänglig...
2012-07-26

  anits VIP
Inte så bra att stressa, bättre att ta det
lugnt så kommer man säkert ihåg allt
som ska vara med när man går ut
2012-07-24

    ej medlem längre
"Stockholmssyndrom",ni har mycket att lära av oss lantisar.........
2012-07-24

  ResenärGenomLivet VIP
Inte bra med stress...bättre att ta det lugnt och komma ihåg allt. Det har du så rätt i...
2012-07-24

  Rise Little One
Så är det när man blivit gammal ;)
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel