Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan myriader solar och planeter

 

Bär mig varsamt i din rymd 

som vinden lyfter falkens vinge

svävande och frihetsstark 


Viska mig in i  dina

förvildade trolska skogar

och låt mig smaka din sträva bark


I glipan mellan mörker och ljus

hör jag dina röda heta läppar

refklektera stjärnors milda brus


Mitt hjärta bävar skälvande i ditt luftrum 

när jag flyger högre än himmelen

in i kärlekens euforiska universum

 

© Linda C Hansson  




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-08-07 13:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord
tycker jag om att vandra i

vandra stiga in i

ja du bjuder
ur vackra skålar

tack
2012-08-27

    Birgersdotter VIP
Vacker och mystisk...
2012-08-26

    ej medlem längre
Tidlöst vacker!
2012-08-13

  Anya VIP
Denna hade jag missat. Åker med i rymdens sfär och känner kärleken i det vackra som frammanas av dina ord.
2012-08-13

  bittemi VIP
Din dikt andas skönhet och mystik! Underbart Vacker
2012-08-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna fina text!
2012-08-07

  Zachrisdotter
i din text finns det djupt trolska,
subtilt och klart...sammanflätat! vackert!
2012-08-07

  Ninananonia VIP
Så vackert...
2012-08-07

    ej medlem längre
Ryser av välbehag inför din poesi.
2012-08-07

  Eva Helene VIP
Inte många kan sjunga kärlekens lov som du!
2012-08-07

  walborg
Poesi när den är som bäst
2012-08-07

  Änglaögon
Vacker kärlekspoesi, fint!
2012-08-07

  alvan
Magiskt poetiskt och vackert...
2012-08-07

  Järnkatten
En bön om kärlek, så fint skriven, älskar denna...applåder!
2012-08-07

    ej medlem längre
"din sträva bark.." fin text, i allt..
2012-08-07

    ej medlem längre
ljuvlig mystik i dina ord...
gillar denna...
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP