Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerade texten första gången hösten 2011 under alias "Inte som förut"


Alltid du

Det händer att jag drömmer om dig
Att du ligger utspilld
som en vintergata
vilandes ovanför horisonten
nedanför gudarna
nära allt det där
som en gång blommade i mig

Hur många nätter
har jag inte fyllt ark efter ark
med mina vitaste lögner
likt snö
som droppar som is som kristall
till dig
När det enda jag egentligen velat
är att skriva
om en annan tid
andra skeenden
samma stjärnor
och alltid du




Fri vers av surface to air
Läst 841 gånger och applåderad av 55 personer
Publicerad 2012-07-24 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt! Du lyckas verkligen förmedla känslan av längtan och, i alla för mig, smärtan/frustrationen!
2014-10-09

    glasa VIP
vackerrysningar
åh, du
alltid du

duet
så älskat
2014-09-24

    ej medlem längre
Bravissimo!!
2013-09-13

    dreamoflife
Så fin!
2013-04-11

  Jordgubbsodlare
Gåshud!
2012-12-06

  tomas nannesandberg
Fantastiskt!tack för att du öppnade dörren för mig till dina texter!!
2012-11-30

    Niklas Lövgren
Jäklar. Makalöst starkt bildspråk och ett lysande flyt. Jag bugar mig.
2012-11-24

  evana
Tycker om denna, där finns ett vemod som gör den vacker!
2012-09-28

  Rise Little One
välskriven text som gav mig mycket inspiration
2012-07-28

  Tarantaran
Väldigt vackert skrivet ! Kändes personligt och universalt på samma gång! Tack ! från Taran
2012-07-28

    ej medlem längre
Dina ord berör vackert och mjukt.
2012-07-25

    ej medlem längre
En underbar text som stannar kvar i minnet...länge.
2012-07-24

  in effigie VIP
mycket vacker...vemod och längtan....
2012-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Utspilld Milky Way...Intressant metafor där. Gråt inte över...etc.
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air