Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev från hjärtat. När en vän begår självmord så får det en att tänka på allt Att ta sitt liv och fly är fegt. Men jag förstod henne


Min älskade Malin<3

Jag minns den dagen du log ditt sista leende
Skrev till mig att du älskade mig
En timme senare var du borta
Du hittades på kärleksstigen vid Nossan
Mina tårar faller ner på mina minnen från dig
Kan känna ditt hår i mina händer
Höra dig skratta och dina ögon blänka
Du hade fyllt 20 och firat nyår
Gav mig en kram och log bara som ett svar
Jag fråga hur hon mådde men nu har jag inget kvar.
Man hör ofta om att änglar inte finns
Men denna flicka är min ängel

Sov gott min älskade vän
Jag vet att vi snart ses igen




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-25 02:15



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Oerhört vackert och berörande.
Att ge efter för impulser kan ibland vara förödande. Det är nog tyvärr för lätt att göra dumma saker när man mår dåligt, när man inte ser någon annan utväg. Väldigt sorgligt...


2013-06-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vackert i åminnelse av din kära vän
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin