Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholms nordligaste skärgård 20120724


Och tärnorna skriar

 

blått välver sig

högt över våra huvuden

blått breder ut sig

framför oss

linjen

bryts av några martallar

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-25 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin