Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny ,orgiastisk, "flod" av varandra helt oberoende, semaforer ! Makabert är bara förnamnet....


"METAFORIUM !"

$ USA-soldaten trancherade liket av en förmodad Al Qaida-terrorist ,lade köttet på sin medhavda engångsgrill och åt , efter en stund, njutningsfullt och revanschlystet ,den färdiggrillade återstoden av en en gång fanatisk gerillakrigare !



# Al Qaida-terroristen etablerade fysisk kontakt med en nordamerikansk prostituerad, laminerade intensivt hennes "bubes" med arabisk precision, sedan intervenerade han intensivt i hennes nedre regioner !


& Den tyske handelsresanden lät åderlåta en rik arvtagare till ett blodigt imperium, arvtagarens tillgångar förblödde snabbt , i takt med hastigheten när en aorta brister !


% Den ofantligt välbärgade miljardären lät inköpa förgyllda kokonger med apostoliska BIsexuella transvestiter i , som han sedan släppte ut i full, orgiastisk frihet och de behövde ej heller, på minsta vis, ansvara för sina handlingar ! Miljardärens tilltagande perversitet exponerades än tydligare när han ,inför ett hänfört publikhav, lät kastrera en 42-årig , österrikisk, bödel iklädd svarta "panties" i tonårsstorlek !


-------








Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-25 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska