Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en surdutt som legat och grott; ohumana system


Mister System

 

 

 

sprängd anka


för mycket dun i såsen



det är lite så att ha att göra med dig
Mister System


ja så klart
jag mister gärna hela rasket
av råstekta regler och halstrade nödmåsten


vänder dem i egen marinad och gör nån
annan glad

 


som en sprängd anka bland havsbandsvadarna
har du glömt att vi har semester

fester ska hållas mellan 8 och 16
inte kvällstid



det är för hotfullt att lägga solnedgångsskimmer
på en blankett
aspirerande som fjäsk

 

skräck nummer ett
och ankor har också känslor

fräckt är ditt sätt
fräck är din hållning



orättad rätt och påsen kryddor som tömdes i
hade utgånget datum

fadd flack floskigt rätt och slätt som småspigg
för agn



förstöra en sommar så


ta en nypa salt och det är allt
svep sen rommen och stoppa citronen
i ögat på invidsittande myndighet

om där finns en till stol
ta allt om igen


så du fyller mellanrummen

 



vem sade att den skulle i grytan
nypan
vem sade att det var bättre i fjol

strypa sig en pippi till
verkar vara på modet bland recepten

 


sprängd anka
den var ny

en dyrköpt liten blankettmiddag

 


ankor
har också känslor

 

nu blir det dubbla hålslag och plastficka

 

 

mellan tårarna tänk ny
det är för mycket vatten i haven

mellan tårna rensa dy
det är högtryck under natten

 

och kraven

 

men se där
stiger inte saven på herrn

 

 

(jag ska söka som personlig puttande påverkare på påstridiga humanblindstyren
så dom i alla fall lär sig använda käpp;

 

rätt åt hellvete)

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-07-25 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri