Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhjärta

Förlorad,

jag förlorade dig

någonstans längs vägen.

 

I mina försök

att nå dig,

nådde jag aldrig fram.

 

Till ditt hjärta

som tog alla chanser,

till lek och skratt.

 

På väg

mot det okända vilda,

förlorade du oss.

 

Och jag försvann

bort från dig,

valde en annan väg ut.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-07-25 19:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra beskriven känsla och utgång
2012-08-14

    J. Herward


En skräckblandad förtjusning över dikten dom visar på hur motvilligt vi människor ständigt måste kompromissa om vår integritet.

Det var ärligt ordat.
2012-08-01

  Ninananonia VIP
Berörande vildhjärta... vackert skriver du..
2012-07-31

  Magica VIP
Smärtsamma rader, väl förmedlat.
2012-07-27

    ej medlem längre
vemodets krumma stig..
2012-07-25

  Arowana
Livets jävla vägar som går dit man inte trodde man kunde hamna.
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP