Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om världens gulligaste(?!) djur, humlan; en humla får syn på en ros!


A heavenly plan(haiku)


bumblebee buzzing



rose maiden like, filling eyes;



match made in heaven




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-07-26 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran