Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig

Livet pumpar i vener
allt flödar
och pumpar
runt i jakt på
en evig cirkel

Solen smeker mig
när himlen är molnfri
och alldeles klar blå

Vi leker med denna
gåva på grönaste
och skönaste plats




Fri vers av Neal
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-26 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal