Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så lätt att bli kär i sin terapeut


Psychological process(senryu)



your love, my love, ours


strong feeling confused, not love?!....


...- transference- counter- ...




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-07-27 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran