Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snörvlande och hostande människor runt omkring...
Får se hur länge jag klarar mig...



Förkylt…

Smygande
Sakta smyger den sig på
Förkylningen, den snuviga


Snörvlande
Snorigt snörvlar jag högt
Hostar, alldeles rosslande


Rosslande
Irriterat smyger den sig på
Förkylningen, den trista




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-02-06 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh