Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYTER FRITT...




Flyter fritt
i evigt sommarvatten

Vågorna ger mig kraft
att möta natten

Svävar skönt
i evigt blåa skyar

Vinden ger mig kraft
att möta stormens byar

Vandrar lätt
i evigt gröna lunder

Minnet ger mig kraft
i något värre stunder




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-27 02:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl skaldat!
2012-07-27

  Magica VIP
Mycket fint!
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP