Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans makt...



Tänk vilken makt en människa äger
Jag älskar dig

eller värre

Jag älskar dig
inte




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-27 02:55



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Ja det är verkligen en sanning..
2012-07-27

    ej medlem längre
Strong statement.
2012-07-27

  Magica VIP
...visst var det otroligt konstruktiv kritik?... :)
2012-07-27

  Magica VIP
Joo, sant.
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP