Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


I GULMÅRANS



Jag går i en doftande
gulmåraäng
en afton
vid Olsmässotiden.
Jag kan ana en ton
av en höststämd sträng
nu,
då högsommartid
är förliden.

Jag skall plocka ett fång
utav måra
och strö på min
spiselhäll,
att ångande doft
må bedora,
och ge mig en
förtrollande kväll.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-07-27 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl