Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titt som tätt tittar djävulen fram från underjorden


för att måla den blåa himmelen helt svart

eller helt grå

För som i en handvändning blir då dag till natt

Och på sin ena axel har han som vanligt sin svarta

älsklings katt

som kurrar och spinner så glatt

Ja, och han bara älskar att få spela människorna

ett och annat litet spratt

Och det till människornas förfäran då ingen av de riktigt

kan hålla sig för skratt

Ha Ha Ha

Ken Cassel
27/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-27 19:01



Bookmark and Share


  Rise Little One
en rogivande text ;)
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel