Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren som tyg över min kropp

 

Tegelväggen river min rygg

När du på knä pressar mig

 

Hårdare

   Hårdare

 

 

Klacken på din axel, gräver in.

 

Din tunga leker

Retar.

 

Älskar.

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 300 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-27 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Het o skön text!
Tack!
2013-10-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
sommarsmak:)
2012-07-30

    ej medlem längre
mmmm, sommaren..
2012-07-27

    ej medlem längre
ett magiskt äventyr!! :D
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose