Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinnesbild

Med mina tunga
blöta vingar
låter jag solens
första strålar
sakta smeka
min nakna hud

Regn,regn
har tyngt
min själ
löst upp
mitt förstånd




Fri vers av Neal
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-28 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal