Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piller ätande och alkohol dränkt

På väg i ett virrvarr
av krossade drömmar
med visioner som
torkat i mitt öken landskap

alla dessa mediciner
för att stå ut
i en värld
där vi sakta dör

jag som lever
i en sjuk
sinnesvärld

dämpar ångesten
min guds törst
efter svar

med allt det jag
har kvar




Fri vers av Neal
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-28 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal