Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick på magkänslan!

I Vadstena jag väl har landat
all min väg hit måste nå´n väl ha sandat
ty allt med flytten föll ut så gott
som om vi på allt, ja även på tid hade tagit mått
fick med allt mitt både stort som smått!

Folk sa till mig när de hörde att jag skulle flytta
till vilken nytta, jag kunde ju ångra mig
vad skulle jag då göra då säg...
Visst sa jag när jag inte har facit i hand nu
är det inte lätt att se framtiden du...

Men om jag stannat kvar där jag var
ett annat scenario kunde ha dykt upp sen
när tiden gått den. Att varför flyttade jag inte
när jag hade den chansen, när den fanns den?

Nu har jag bott här i över en vecka
och jag ångrar inte alls flytten, jag har
blivit en ny människa, ja nästan en förbytt en.

Ja av stor glädje. En lägenhet med stor balkong.
Balkong har jag inte haft på 12 år. Så där står nu
mitt olivträd, som jag köpte för två år sen...

Kan jag bli annat än glad?

Vadstena är en så vacker skön och grön stad!
Ligger som ett smycke vid Vätterns strand!
Det känns som om jag äntligen har
kommit hem, till rätt land!
Östergötland!













Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-28 13:21



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej.E-B.
BÄSTA som Hänt DIG NU.
ÄR eget bo i Vackra Vadstena Kära DU.
SOLSKENSÖGA Lyser Över VÄTTERNS STRAND.
TA EN DAG ISÄNDER,LYCKA TILL i ÖSTERGÖTLAND.
ALLT DET BÄSTA ÖNSKAR JAG DIG.Kramar.I.Åberg.
2012-08-02

  Olof Lagerhorn VIP
Roligt att flytten gick bra Ewa! Det är ändå en stor omställning att gå i land med. För egen del så skulpturerar min allt mer utkristalliserade tonsur fram en otvetydigt antydan: gack sålunda och se dig om efter en trivsam plats, såsom andra gjort före dig!
2012-07-29

  Eva Helene VIP
Gott att höra, Vadstena är en pärla!
2012-07-28

    ej medlem längre
Det här låter underbart Ewa - Britt!
2012-07-28

    ej medlem längre
Det här låter underbart Ewa - Britt!
2012-07-28

    ADI Nehlin
Härligt Ewa! lycka till i ditt nya hem. Det låter som en vinstlott. Kram
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt