Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan känna outtalade ord i kroppen utan att behöva höra dem först...


Ord som inte behövde sägas


Jag såg det sista ordet.

Eller hörde jag det?!

Var det bara en känsla av att ha sett det ?!!

Hörde , kände , eller såg ??!!


Jag kände det sista ordet i kroppen

- jag hade hört det förut.




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-28 14:58



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja, vissa ord behöver inte sägas, man förstår ändå ... Väl skaldad
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran