Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

så mycket
Vill
så mycket


Vill

hålla om dig
lyssna på dig
lyssna till dig


förstå dig
trösta dig
känna med dig


Vill

vara med dig
älska dig
älska med dig


leka med dig
skratta med dig
gråta med dig


så mycket
Vill
så mycket mer…




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-02-06 20:41



Bookmark and Share


    Louise B
ja, man vill så himla mkt.
Bra skrivet!
2006-02-07

    NoMi F
Åhh så fint du skriver
starkt

Härligt
2006-02-06

  ia VIP
viljan är en stark känsla!
känner det i varje ord du skriver...
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh