Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om längtan och ändå må ...


Min längtan ...

När längtan efter henne blir för svår
Och jag av saknad fäller en tår
Då tar jag ur minnet fram allt hon ger
Och se jag snart i själen åter ler

En stund med henne är så mycket värt
Jag håller all tid med henne så kärt
Det gör att livet lättare går
Och jag i mina tankar bra mår

Att få se hennes vackra ögon glittra
Och höra hennes röst av glädje fnittra
Det gör att jag i själen tappar all sans
Och får så svårt att hålla hjärtat i balans

Så trots att livet ibland är tungt
Så tar jag det i saknaden rätt lugnt
För snart så finns hon åter vid min sida
Och då jag av längtan slipper lida




Fri vers av Jack_iX
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-02-06 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX