Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!!!REDAKTIONEN!!!

Valdemarsvik Varberg
Visby Västervik
Västerås Växjö
dessa städer finns med i
ortlistan. Men inte Vadstena!
En plats där kan ni väl inte förmena:
Sveriges vackraste stad!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-29 03:41



Bookmark and Share


  Irene Åberg
HejE-B.
Ändra i ORT-LISTAN.
Det är OTROLIGT
Vackraste STADEN VADSTENA
vid VÄTTERN MÅSTE så KLART
VARA MED HÄR.I.Åberg.
2012-08-02

  Lars Hedlin
Tjing!
2012-07-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tallar ni om hotell eller kloster i Vadstena, jag hörde att där är en enda samhällen i Sverige man respekteras mänskliga rättigheterna.
2012-07-29

    Göte Holmlund
Sancta Birgitta klostermuseum säger nu upp de anställda. Vadstena är bara blaha. Och det tycker många med mig.
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt