Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann historia, detta hände mig i November 2005!


Att bli slagen av en lärare

Den var en härlig dag i November! Min IUP lektion var slut, och alla såg fram emot en lugn och skön syslöjdslektion utan killarna. Men lektionen blev inte så lugn o skön som vi hade hoppats på, vår syslöjdlärare (låt oss kalla henne Maria) var inte så snäll (det är hon inte i vanliga fall heller). Hon anklagade ALLT o ALLA för saker som dom INTE hade gjort. När lektionen började gå mot sit slut så bad hon mig stanna kvar efteråt för hon ville \"prata\" med mig, Jaja okej tänkte jag. Jag gjorde som hon sa o stannade kvar efteråt. MEN det blev inte så mycket pratande. Efter att hon hade rablat upp en rad med saker jag INTE gjort, så ställde jag mig rak i ryggen och sa med min vänligaste röst: Men snälla jag har ju inte gjort det...Och då kom det...


...HON SLOG MIG!!! EN RAK ÖRFIL FICK JAG! Jag bara sprang där ifrån o in på nästa lektion som väntade på mig...röd i fejset av gråt, och säkert av slaget också, så stormade jag in på nästa lektion. ALLA glodde på mig och tänkte säkert: vad sjutton har hänt henne???? Efter lektionen samlades ALLA tjejer runt mig o frågade vad i hela friden som hade hänt.
När jag berättade allt så blev alla förstoss väldigt förbannade! Efter denna händelsen så mår alla dåligt på syslöjdslektionerna. \"Maria\" är verkligen inte snäll hon ska hitta nåt negativt i precis ALLT. När en tjej i klassen gick fram för att få hjälp så utbrast hon: Vad ska detta föreställa? Detta är det fulaste jag har sett..och massa andra dumma komentarer.


Varje dag tänker jag: Ska man verkligen behöva gå och må dåligt på en lektion? Och dessutom syslöjd, som är meningen att vara kul..


jag vill bara säga en sak: om detta händer dig..gör inte som jag o struta i att berätta det för att du är rädd att läraren ska förneka det och att rektorerna kuratorna o sjuksystrarna ska tro på läraren, jag kan säga dig att jag var rädd väldigt rädd men till slut så gick jag till sjuksyster, och hon berättade för mig att dom tror alltid på eleven, man ska inte behöva må dåligt! Så om det nu händer dig så gå till någon du litar på av lärarna eller kurator eller sjyksyster o berätta det DIREKT!!






Övriga genrer av Nathalie
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-02-06 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie
Nathalie