Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har lika värde!!! Så är det bara!!!


Alla är lika värda!!!

Alla är vi lika värda oavsett om man har invandrat från kina, irak m.m

Varför stänga ute nån för att men ser olika ut?

Ja alla ätr vi lika värda!!


Tjocka-smala

korta-långa

gifta-singlar

barna-vuxen

ja ALLA=LIKA värde!!!!



Så sluta stänga ut nån om dom är olika dig själv sluta sluta SLUTA




Övriga genrer av Nathalie
Läst 608 gånger
Publicerad 2005-03-21 19:30



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, alla ÄR lika värda, tyvärr inser inte alla det. Bra och tänkvärt skrivet.
2005-06-30

  madinsane
precis så är det. klockrent!
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nathalie
Nathalie