Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför finns mobbing??


MOBBING

Varför ska man retas?


Varför ska man må dåligt i skolan?


Varför ska man behöva sitta och få pennor på sig på lektionerna?


Varför ska man komma hem med blåmärke?


Varför ska man ha ont i magen när man går till skolan?


Varför ska folk behöva dö av mobbing (självmord)



ÄRLIGT TALAT VARFÖR FINNS MOBBING?? ELLER MAN KANSKE SKA SÄGA: VARFÖR FINNS DET IDIOTER SOM MOBBAR ANDRA? LÅT DOM VARA ISTÄLLET, OCH TITTA PÅ ER SJÄLVA DET ÄR ER DET ÄR FEL PÅ INTE INTE DOM NI MOBBAR.




Övriga genrer av Nathalie
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-05-16 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie
Nathalie