Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALDRIG MER SKA DU FÅ FLER CHANSER


JAG HATAR

Jag hatar dig du har svikit mig.
Jag trodde jag kunde lita på dig men nej.
Det var tredje och sista gången nu.
Jag ger dig inte fler chanser att svika mig.
Ärligt talat jag hatar dig.




Fri vers av Nathalie
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-12-11 17:20



Bookmark and Share


  Rachel Roth
..också här fick du fram den rätta känslan när man verkligen hatar och känner sig sviken....
2004-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nathalie
Nathalie