Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärta kan känna smärta


Mitt hjärta

Jag står och håller mitt hjärta,
och det ända jag känner är smärta.
Jag kan bara stå,
och vänta på att det ska börja slå.




Fri vers av Nathalie
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-01-07 14:40



Bookmark and Share


  Jinzan
Oj, vad fint skrivet... beskriver inte mycket, men tillräckligt mycket för att förstå...
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nathalie
Nathalie