Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sometimes i just wanna runaway..


En flickans smärta

En tår från flickans kind sakta rinner,
och hon känner att hoppet helt försvinner.
Hon står där med sitt brustna hjärta,
och allt hon kan känna är smärta.
Hon vet inte vart hon ska ta vägen,
vännerna har börjat svika i alla lägen.
Det finns ingen hon längre kan lita på,
och det bästa är nog att bara gå.
Hoppet har helt försvunnit,
och livslusten ur henne runnit.




Fri vers av Nathalie
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 15:08



Bookmark and Share


    eva m h
Ge inte upp fast det kan kännas svårt!
2007-12-14

    ej medlem längre
Aj...Detta verkar verkligen göra Ont. Men tyvärr så känner jag bara alltför väl igen känslan.
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nathalie
Nathalie