Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den med min bästis Anne i skolan!!!! O.B.S! Den är på engelska!!!


My honey

Outside it´s sunny
i´m with my honey, and we have very funny
we are under a tree, and we drink some ice tea!









Fri vers av Nathalie
Läst 669 gånger
Publicerad 2005-03-21 19:22



Bookmark and Share


  madinsane
en vårdikt.. och på engelska.. inte illa :)
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nathalie
Nathalie