Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva västerländsk Haiku


Höst i Haiku

Multna löv, svala
vindar ryter mig redo
Vinterjävel kom!




Bunden vers (Haiku) av Johannes Lindgren
Läst 523 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-30 16:35



Bookmark and Share


  träsnidaren
Bästa haiku jag läst på mycket länge!
2012-08-01

    Klas Nilsson
Sparar den!
2012-07-30

    Klas Nilsson
Hehehe....verkligen humoristisk med slutknorr! Kul gjord!
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem