Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grupptryck; äh, dra åt och knip - gör som alla andra annars fryses du ut. Maktillusion som lutas emot; Socialväggen (ored..grunnar på't. mest en boost)


Anhalt; Hållplats 33; Dubbeltango

nu ska det delas det som kan delas

 


foto råd och bön
(inte både råd & rön men jag är gjord -59 så det är nog det som är orsaken
jag bör nog lära mig hålla mig vaken efter 20)

 


eller ja varför inte

 

det verkar som valen redan är styrda
av annat än moralen och möjligen hyrda

 

in från närmaste diplomat som vilar
från sanningen om perspektiv

 

kom och giv kom och giv
mig mig mig

 

en egen delnings säj

 

pyrda prydda som eldkilar
i din värld

 

du är  lärd att

 

hålla käft

 

så ja varför inte
sa uppgivenheten)

vem glömde det finstilta under moralen
vem gömde pekoralen tills kusten var klar
vem glömde att hjärtan helas i stim

men heligast helas i par
var det ditt svar du lämnade

var det ditt klag som rämnade för andra
ämnade för varandra

 



inom ramar av tillåtelse finns inga regler
utan undantag - "försök inte"
inom ramar av undantag finns inga regler
utan tillåtelse - "åhhh stön"

 



inom ditt hjärta finns inga ramar


du är äten av gamar och svald ner
en åtel för mobben och vald att förminskas

 

mer och mer
för att behaga din omgivning



och mätt står den kvar som begråter
förlåter alla krångliga krav

 

bara det blir

 

av

 

(-livning)

 




nu ska det delas det som delas kan
minsann
vem gömde det alla vill ha

hallå i mastodontbloggens egna hall

 

 

åh
vart är det nu berätta
va vart vart

 

vart är det rätta

 

fotot



va

va

nu ska det delas det som delas kan
minsann

 

oavsett om du har någon tro på't eller ej

 

det är inte din grej att ta fram
för sanningen är den att det är just det som kom fram

 

som inte är viktigt
det allt annat sagt där brevid som är sötebrödsdegen

 

så öka på stegen och skärp er för tusan

kom nu hit  och se så
kom nu hit och kolla på

 

hur det går för husan och drängen




ståtlig och grann
för nu ska det delas minsann
speciellt när det viskas om värk utav sängen

nu ska det spikas på kakans kalas
en vålnad viktig för skandal

 

 

så öka öka
det ska röka om ditt tal

 

 

så klart
vem trodde du att du var

 

det ska delas minsann

även på din man

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Pot Pourri
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-30 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri